Köszöntés

köszöntő

Tisztelt Látogató!

Köszöntjük a Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. és a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram nevében a tatai Esterházy-kastély látogatóit.

 

A Nemzeti Kastélyprogramban és a Nemzeti Várprogramban értékmegőrzés történik tartós megoldásokkal. Rendkívül fontosnak tartjuk azt, hogy ne csak az épületek helyreállítása, hanem az újjászületése valósuljon meg, ne csak a fizikai, hanem a szellemi rehabilitációjukra is sor kerüljön.

 

Az előkelő épület minden restaurált és rekonstruált részlete barokk kori időutazásra invitálja a látogatót. A korhű enteriőrökkel, a kiállítás interaktív elemeivel, a digitális tárlatvezető alkalmazással (Visual Guide) a legfiatalabbak számára is átélhető a kastély és egykori lakóinak története. Fedezzék fel a műemlék épület minden kincsét, töltődjenek fel a nagy gonddal berendezett elegáns termekben sétálva, a kastélykertben vagy a kávézóban időzve. Kívánjuk, hogy szerezzenek minél több felejthetetlen élményt Tata régi-új ikonikus helyszínén, az Esterházy-kastélyban.

 

Kellemes kulturális időtöltést kívánunk!

20201214-_DSC9479_S